Bel: 0652006323!
Voetreflexmassage
Massagepraktijk Nowak in Leeuwarden past voetreflexmassage toe bij o.a. slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en stress. De massage werkt zeer ontspannend en weldadig.

Voetreflexzonetherapie is erop gericht de zones van de voet (drukpunten) die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven, zodat het desbetreffende (eventueel zieke) orgaan zich kan gaan herstellen of een zwak orgaan zich kan gaan versterken. Door de behandeling kan een proces op gang komen waardoor verstoringen, die zich in het lichaam hebben gevormd, kunnen worden opgeheven. Het stimuleert het zelfgenezend vermogen van ons lichaam en afvalstoffen worden afgevoerd. En bovendien is het zeer ontspannend en vermindert het stress.

Voetreflexmassage wordt toegepast bij o.a. slaapstoornissen, hoofdpijn, spier- en gewrichtspijn, menstruatiepijn, chronische klachten en stress.

Massagepraktijk nowak - Leeuwarden - Voetreflexmassage

Een preventieve, zeer ontspannen massage

Geschikt voor mensen die behoefte hebben aan een massage die zowel zeer ontspannen werkt als weldadig, in die zin dat het klachten kan voorkomen. In het bijzonder voor mensen die een stressvol leven leiden en behoefte hebben aan ontspanning, rust en stilte. 80% van de klachten zijn tegenwoordig stress gerelateerd en deze behandeling kunnen wij in dat geval zeer aanbevelen.