Bel: 0652006323!
Wellness ontspanningsmassage
Een lichaamsontspanningsmassage bij Massagepraktijk Nowak in Leeuwarden is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel lichamelijk als geestelijk.

70 MINUTEN !

Een lichaamsontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen en heeft een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel lichamelijk als geestelijk. Afvalstoffen worden afgevoerd en daardoor kunnen voedingsstoffen en zuurstof de cellen beter bereiken. Het zorgt voor harmonie en balans tussen lichaam en geest. Een lichaamsmassage werkt stressverminderend doordat de spieren zich ontspannen en de bloedsomloop gestimuleerd wordt.

Onze wellness ontspanningsmassage is vooral masseren vanuit het hart geworden. We volgen een bepaald schema maar luisteren vooral naar intuïtie die wordt ingegeven in het contact met de persoon die we masseren. Dat is door ervaring zo ontwikkeld en gegroeid. Een behandelingsduur voor een tafelmassage van 70 minuten is hiervoor van harte aanbevolen om goede zorg en aandacht te kunnen geven.

WILT U THUIS BEHANDELD WORDEN?

Massagepraktijk nowak - Leeuwarden - Wellness Ontspanningsmassage

Dat kan voor zowel een tafel als een stoelmassage. Per behandeling zijn de tarieven 50 euro duurder. Buiten Leeuwarden betaalt u een km vergoeding wat de routeplanner aangeeft.

Wij werken met volgende producten:

  • Massageoliën van Volatile
  • Huid- en gezichtsverzorging, wellnessproducten en Sonya make-up van Foreverliving Products
  • Producten op natuurlijke basis van Aloë Vera en bijenproducten